Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2

All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz answers for season 2 in a single page.

Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz for season 2 by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2
Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2

Click here to open Flipkart Daam Sahi Hai Quiz for Season 2 (Direct Link – Flipkart App Only).

E9: Photography for Beginners

Update Time

  1. What product am I?Answer: ArtCreativity Pencil Sharpener
  2. What is the MRP of Canon EOS 200D II DSLR Camera and EF-S 18-55mm Lens?Answer: Lesser than 65,000
  3. What is the MRP of Syska Rechargable Table Lamp?Answer: Lesser than 15,000

E8: New-Age Kitchen Tools

  1. Guess the correct MRP of GoPro Hero 9 Black – Holiday Bundle Sports and Action CameraAnswer: Rs.55,000
  2. What product am I?Answer: Jackshow automatic dough Maker
  3. What is the MRP of Kadence Concert Ukulele?Answer: Greater than Rs.5,000

E7: Musical Instruments

Update Time

  1. Guess the correct MRP of Roland GO 61 Key Digital Piano & Portable keyboard.
    Answer: Rs.29,900
  2. The MRP of Wrapo Ring Light and Tripod Stand is Rs.879.
    Answer: False
  3. What is the MRP of BAJAJ 90L Desert Air Cooler?
    Answer: Greater than Rs.10,000

E6: Large Home Applicance

  1. What is the MRP of Samsung 700 L Frost Free Side-by-Side Refrigerator?
    Answer: Rs.89,950
  2. Choose the correct MRP of Lenovo Tab M10 from the following options.
    Answer: Rs. 13,900
  3. Is the MRP of Woodware Sheesham Wood Rocking chair greater or less than Rs.7000?
    Answer: Greater than Rs.7,000

E5: Health Monitoring Devices

  1. What is the correct MRP of Dr. Trust 3-in-1 Electric steamer/ Air purifier and humidifier?
    Answer: Rs. 3000
  2. The MRP of Go Klean Digital Pulse and Heart Rate Oximeter is Rs.4,000 – True or False?
    Answer: False
  3. Fill in the missing digits. The MRP of Bose Soundlink 2 is Rs.19,0__?
    Answer: Rs. 19,000

E4: Health & Fitness

  1. Is OnePlus Band’s MRP greater or less than Rs.5000?
    Answer: Less than 5000
  2. The MRP of Powermax Multifunctional Treadmill is Rs.35,000 – True or False?
    Answer: False
  3. What is the correct MRP of Wonderchef Nutri-blend Juicer Mixer Grinder?
    Answer: Rs. 5500

E3: Couple’s Grooming

  1. Is SAREGAMA Carvaan bluetooth home theatre price greater than or less than 7000?
    Answer: Less than 7,000
  2. What product am I?Answer: Image 1
  3. What is the combined prize of SKINN BY Titan’s Women Celeste and Men Extreme perfume?
    Answer: 4,490

E2: Self Care Essentials

  1. Which TV is priced under Rs.30,000?
    Answer: MI 4APro FHD LED Smart TV 43
  2. Choose the correct MRP of Flipkart Manual Recliner?
    Answer: Rs. 24,999
  3. The combined MRP of the product is 2340 – True or False
    Answer: True

Leave a Comment