Amazon Friends Quiz Details

Play Amazon Friends Quiz today by answering all eight questions correctly and stand a chance to Not Disclosed.

Correct answers for Amazon Friends Quiz are updated. Please make use of it.

Amazon Friends Quiz
Amazon Friends Quiz

Amazon Friends Quiz Details

The following table provides a quick look on Amazon Friends Quiz.

Contest Name Amazon Friends Quiz
Prize Not Disclosed
Start Time
End Time
Total Winners Not Disclosed
Prize Announcement On or before 
Answer Status Updated

Where & How To Play Amazon Friends Quiz

You can play Amazon Friends Quiz, only on the Amazon app.

  1. Download the Amazon app in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).
  2. Open the app & Create/Sign in into Amazon Account.
  3. Navigate to Amazon Menu () ⟶ FunZone.
  4. Start playing Amazon Friends Quiz.

You can also click on the Amazon FunZone from your Mobile or Tablet to start playing Amazon Friends Quiz directly.

Amazon Friends Quiz Answers:

Short Answer: B, D, C, D, A, C, B, C

1. Guess the dialogue

Answer: I’m fine

2. Guess the dialogue

Answer: How you doin’?

3. Who is joey’s bedtime pal?

Answer: Hugsy

4. What does Ross shout when he moves his couch upstairs?

Answer: Pivot

5. According to Ross what is Unagi?

Answer: A state of total awareness

6. Rachel gave a letter to Ross, How many pages were there in the letter?

Answer: 18 front and back

7. Why did Ross get divorced the 2nd time?

Answer: He Said wrong name at the Altar

8. Who was the first to know about Monica and Chandler?

Answer: Joey

Click here to open Amazon Friends Quiz (Direct Link – Amazon App Only).

Leave a Comment