Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021

Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021

Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021 today by answering all five questions correctly and stand a chance to Win ₹10000 as Amazon Pay Balance.

Correct answers for Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021 are updated. Please make use of it.

[Image: Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021]

Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021 Details

The following table provides a quick look at Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021.

Episode Amazon Daily Quiz for 29 August 2021
Contest Name Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021
Prize Win ₹10000 as Amazon Pay Balance
Start Time
End Time
Total Winners 4
Prize Announcement
Answer Status Updated

Where & How To Play Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021

You can play Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021, only on the Amazon app.

  1. Download the Amazon app on your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).
  2. Open the app & Create/Sign in to your Amazon Account.
  3. Navigate to Amazon Menu () ⟶ FunZone.
  4. Start playing Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021.

You can also click on the Amazon FunZone from your Mobile or Tablet to start playing Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021 directly.

Amazon and Flipkart Quiz Answers

Amazon Daily Quiz Answers for 29 August 2021 Answers:

Short Answers: D, C, A, A, D

  1. In which city is India’s first redeveloped railway station with a 5 star hotel located?

    Answer: Gandhinagar

  2. Which social media platform announced shutting down the fleets feature, eight months after it was launched?

    Answer: Twitter

  3. Which country recently legally declared itself as ‘The Nation-State of the Jewish People’?

    Answer: Israel

  4. Which country defeated this nation, to win its first Olympic medal in hockey in 41 years at the Tokyo Olympics?

    Answer: India

  5. Which is the only species of this bird that is found north of the Equator?

    Answer: Galapagos Penguin

Amazon Daily Quiz Answers for 26 August 2021.

The following table provides a quick look at Amazon Daily Quiz Answers for 26 August 2021.

Episode Amazon Daily Quiz for 26 August 2021
Contest Name Amazon Daily Quiz Answers for 26 August 2021
Prize Win ₹5000 as Amazon Pay Balance
Start Time
End Time
Total Winners 10
Prize Announcement
Answer Status Updated

Where & How To Play Amazon Daily Quiz Answers for 26 August 2021You can play Amazon Daily Quiz Answers for 26 August 2021, only on the Amazon app.

  1. Download the Amazon app on your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).
  2. Open the app & Create/Sign in to your Amazon Account.
  3. Navigate to Amazon Menu () ⟶ FunZone.
  4. Start playing Amazon Daily Quiz Answers for 26 August 2021.

You can also click on the Amazon FunZone from your Mobile or Tablet to start playing Amazon Daily Quiz Answers for 26 August 2021 directly.

Amazon Daily Quiz Answers for 26 August 2021 Answers:

Short Answers: D, D, C, D, C

  1. With five goals to his name, who won the Golden Boot award for the top goal-scorer at Euro 2020?Answer: Cristiano Ronaldo
  2. Which band played at Madison Square Garden on June 20 for the iconic venue’s first concert since before the pandemic?Answer: Foo Fighters
  3. In July 2021, Ashleigh Barty became the first woman from which country to win the Wimbledon singles title in 41 years?Answer: Australia
  4. This app was created by former students of which American University?Answer: Stanford University
  5. What is this iconic tower in Paris locally called?Answer: La Dame De Fer
Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021 Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021

Play Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021 today by answering all five questions correctly and stand a chance to Win ₹50,000 as Amazon Pay Balance.

Correct answers for Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021 are updated. Please make use of it.

[Image: Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021]

Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021 DetailsThe following table provides a quick look at Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021.

Contest Name Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021
Prize Win ₹50,000 as Amazon Pay Balance
Start Time
End Time
Total Winners 1
Prize Announcement
Answer Status Updated

Where & How To Play Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021You can play Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021, only on the Amazon app.

  1. Download the Amazon app on your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).
  2. Open the app & Create/Sign in to your Amazon account.
  3. Navigate to Amazon Menu () ⟶ FunZone.
  4. Start playing Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021.

Where & How To Play Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021

You can also click on the Amazon FunZone from your Mobile or Tablet to start playing Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021 directly.

Amazon Daily Quiz Answers for 25 August 2021 Answers:

Short Answers: D, B, C, A, A

  1. Which Dutch DJ teamed up with U2’s Bono and the Edge to record ‘We Are The People’, an official song for Euro 2020?Answer: Martin Garrix
  2. What did a still unknown person or group of people invent in 2008, under the name Satoshi Nakamoto?Answer: Bitcoin
  3. Whose record did Novak Djokovic break when he became World No. 1 for 311 weeks?

          Answer: Roger Federer

  1. Who is credited with inventing, building, and flying the world’s first version of this vehicle?

          Answer: Wright Brothers

  1. These insects play a major role in which of the following processes?

              Answer: Pollination

The following table provides a quick look at Amazon Daily Quiz Answers for 24 August 2021.

Contest Name Amazon Daily Quiz Answers for 24 August 2021
Prize Win ₹30,000 as Amazon Pay Balance
Start Time
End Time
Total Winners 1
Prize Announcement
Answer Status Updated

Where & How To Play Amazon Daily Quiz Answers for 24 August 2021

You can play Amazon Daily Quiz Answers for 24 August 2021, only on the Amazon app.

  1. Download the Amazon app on your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).
  2. Open the app & Create/Sign in to your Amazon account.
  3. Navigate to Amazon Menu () ⟶ FunZone.
  4. Start playing Amazon Daily Quiz Answers for 24 August 2021.

You can also click on the Amazon FunZone from your Mobile or Tablet to start playing Amazon Daily Quiz Answers for 24 August 2021 directly.

Amazon Daily Quiz Answers for 24 August 2021 Answers:

Short Answers: C, B, D, A, D

  1. In July 2021, which billionaire traveled to space on VSS Unity?Answer: Richard Branson
  2. Which was the first Asian city to host the Olympic Games?Answer: Tokyo
  3. In July 2021, Matteo Berrettini became the first male Grand Slam finalist from which country since 1976?Answer: Italy
  4. Which is the world’s largest active version of this?Answer: Mauna Loa
  5. Identify the territory this flag belongs to.Answer: Monaco

Leave a Comment