All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4

All Flipkart Fake or Not Fake Quiz answers for all episodes of Season 4 in a single page.

Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4
All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4

Click here to open Flipkart Fake or Not Fake Quiz (Direct Link – Flipkart App Only).

S4E154: Star of Women’s Cricket

Update Time

  1. Harmanpreet Kaur is the first Indian women cricketer to score 10,000 international runs.Answer: Fake
  2. Gorillas beat their chests when they are hungry.Answer: Fake
  3. Infants have taste buds on their tonsils.Answer: Not Fake

S4E153: Hitler ko Nobel Prize?

  1. Adolf Hitler was nominated for Nobel Peace Prize.Answer: Not Fake
  2. The 2016 Rio Olympics were the first Olympics in which all participating countries sent women athletes.Answer: Fake
  3. The phobia of eggs is called Ovophobia.Answer: Not Fake

S4E152: The White Tiger

Update Time

  1. Vikram Seth is the author of the famous novel ‘The White Tiger’
    Answer: Fake
  2. Liquid and solid oxygen are colourless
    Answer: Fake
  3. Dolphins sleep with one eye open.
    Answer: Not Fake

S4E151: Covid Myths

  1. Can COVID-19 Vaccine cause infertility in women?
    Answer: Fake
  2. Women should not get vaccinated before or after five days of mensturation.
    Answer: Fake
  3. People who have been infected by COVID-19 do not need to take the vaccine.
    Answer: Fake

S4E150: Body Fat Soap

  1. National Technology Day was introduced by Narendra Modi.
    Answer: Fake
  2. The average adult body can produce 7 bars of soaps with the amount of fat stored in us.
    Answer: Not Fake
  3. Ishant Sharma is the first Indian cricketer who took hat-trick in Test matches.
    Answer: Fake

S4E149: Akki & Khans of Bollywood

  1. World athletics day is celebrated on Milkha Singh’s birth anniversary. It’s celebrated as a tribute to him.
    Answer: Fake
  2. Rabindranath Tagore was announced as the first Non-European literature laureate.
    Answer: Not Fake
  3. Akshay Kumar is the only actor who has worked with the 4 most popular Khans of Bollywood.
    Answer: Fake

S4E148: Mother India

  1. Davis Cup is the name of a professional football tournament.
    Answer: Fake
  2. The title of the movie ‘Mother India’ was inspired by a book written by Ruskin Bond.
    Answer: Fake
  3. The length of the arm span is about equal to our height.
    Answer: Not Fake

S4E147: The Flying Sikh

  1. Thalassemia is a blood disorder
    Answer: Not Fake
  2. Milkha Singh rejected Arjuna Award
    Answer: Not Fake
  3. World Red Cross day is celebrated as a tribute to people who sacrifice their lives doing humanitarian work.
    Answer: Fake

Leave a Comment